Om

Välkommen!

aboutphotoflip

Du har just snubblat in på en sida som tillhör mig, Pauline Högh. På sidan framför dig kan du hitta en hel massa olika saker jag skapat. Allt från bilder jag tagit till appar jag varit med och gjort.

Jag brukar kalla mig en allround expert. Jag är inte allra bästa på något men jag klarar mig väldigt bra i många områden. Framför allt gillar jag det som rör bilder, video, hemsidor och grafisk design.

Allra viktigast är ändå att jag älskar att lära mig mer. Så skulle jag hamna i en situation där det är något jag inte kan så tvekar jag aldrig att lära mig mer. Kunskap är kul helt enkelt.

I mitt vardagliga liv så är jag mamma till tre underbara barn födda -08, -10 och -13. För mig innebär barnen ett liv fullt av skratt. Ingen kan inspirera mig att kämpa på som mina barn.

Skulle jag få lite tid över efter allt som behöver skötas med barnen så kan du lugnt räkna med att du hittar både mig och min make framför en dator, ett tvspel eller någon typ av sällskapsspel.

Det är också ofta såhär som vi umgås med våra fullt lika galna vänner. Rollspel ligger också högt på listan när vi har tid.

 

Med vänliga hälsningar Pauline Högh

Ps. Jag älskar att blanda svenska och engelska. Något du nog kommer märka när du tittar runt på sidan 😉